Schakelprogramma

Infosessie

In  juni 2017 organiseren we een infosessie voor studenten die interesse hebben in een schakelprogramma Duits, Engels, Frans, Nederlands of Latijn.

 

  • Donderdag 22 juni, 16u, in leslokaal 100.072, Blandijnberg 2

 

Voor wie?

Studenten met een diploma Bachelor in het Onderwijs: Secundair Onderwijs met minstens 1 taal (Duits, Engels, Frans, Latijn of Nederlands)

Studenten met een diploma Bachelor in het Office management (afstudeerrichting Bedrijfsvertaler-tolk – Duits, Engels, Frans of Nederlands).

 

Algemene structuur van het schakelprogramma

Het schakelprogramma omvat ± 80 studiepunten. Op basis van eerder verworven kwalificaties (EVK) kunnen studenten extra vrijstellingen aanvragen voor opleidingsonderdelen van het schakelprogramma.

Het schakelprogramma is opgebouwd uit drie delen:

- 15 studiepunten ‘Algemene opleidingsonderdelen’ (5 vakken)

- 15 studiepunten  ‘Discipline-ondersteunende opleidingsonderdelen’ (3 vakken)

- 50 à 54 studiepunten 'Taalspecifieke opleidingsonderdelen’ (voor één taal aansluitend bij het bachelordiploma en de te volgen master): Gevorderde, academische Taalvaardigheid, Taalkunde, Letterkunde en Onderzoekstaak


Voor meer informatie over de opleidingsonderdelen verwijzen we je naar de Studiegids en de Infobrochures die je vindt bij de rubrieken (in het linkse menu) over de bachelorjaren Taal- en Letterkunde.

 Lessenroosters

In de studiegids vind je rechtsbovenaan op de pagina's van de schakelprogramma's een link naar het lessenrooster per semester.